TERMES I CONDICIONS

Aquests termes i condicions (que poden ser modificats de tant en tant) són aplicables a tots els serveis disponibles en línia, a través de qualsevol dispositiu mòbil, per correu electrònic o per telèfon. En accedir, navegar i utilitzar el nostre lloc web i / o realitzar una reserva, acceptes haver llegit, entès i estar d'acord amb els termes i condicions que es mostren a continuació (incloent el fragment referent a la privacitat).

 

1. Àmbit del nostre servei

A través d'aquest lloc web, Villafinca proporciona una plataforma en línia a través de la qual oferim les estades en els nostres allotjaments. En dur a terme una reserva mitjançant la nostra web, estableixes una relació contractual directa (legalment vinculant) amb Villafinca. Des del moment en què fas la reserva, nosaltres actuem com intermediaris entre tu i el propietari de l'allotjament mitjançant el nostre servei d'atenció al client. Ens encarreguem de transmetre les dades de la reserva al propietari de l'allotjament i enviant-li un correu electrònic de confirmació.

Villafinca es fa responsable d'actualitzar les tarifes, la disponibilitat i les altres dades que apareixen al nostre lloc web. Garantim que tota la informació del nostre web és exacta, completa i correcta. Els errors evidents (errades incloses) no són vinculants.

Els nostres serveis són únicament per a ús personal i no comercial. Per tant, no està permès revendre, realitzar deep-links, utilitzar, copiar, monitoritzar visualitzar, descarregar o reproduir el contingut, la informació, el programari, els productes o els serveis disponibles al nostre lloc web per a qualsevol activitat comercial o competitiva.

 

2. Preus i tarifes.

Els preus que apareixen al nostre lloc web són molt competitius. Tots els preus del lloc web de Villafinca són per nits d'estada i es mostren amb IVA i d'altres impostos inclosos (subjectes a canvi d'aquests impostos), tret que s'indiqui d'una altra manera al nostre lloc web o al correu electrònic de confirmació.

Volem que pagueu el preu més baix possible per la vostra estada en un allotjament. Si després de fer la teva reserva amb nosaltres, trobes el teu allotjament a Internet amb les mateixes condicions de reserva a un preu més baix, igualarem el preu d'acord amb els termes i condicions de Preu mínim garantit.

Totes les ofertes especials i promocions estan marcades com a tal.

3. Privacitat i galetes

Villafinca respecta la teva privacitat. Consulta la nostra política de privacitat i galetes per obtenir més informació.

 

4. Servei gratuït

El nostre servei és gratuït perquè, a diferència d'altres, no cobrem pel nostre servei ni afegim costos extra de reserva als preus.

 

5. Targeta de crèdit, transferència bancària o paypal

S'ofereix la possibilitat de pagar les reserves (en la seva totalitat o de forma parcial, segons les condicions de pagament) mitjançant un sistema de pagament segur en línia (sempre que el teu banc ho ofereixi i el suport). El pagament es processa de forma segura directament des de la targeta de crèdit / dèbit o des del teu compte al compte de Villafinca mitjançant un processador de pagament extern.

 

6. Cancel·lació

En realitzar una reserva acceptes les condicions de cancel·lació i no show (si no us presenteu), així com altres termes i condicions addicionals que puguin afectar la reserva o estada. Les condicions de cancel·lació i no show estan a la teva disposició al nostre lloc web com durant el procés de reserva i al correu electrònic de confirmació.

Tingues en compte que es podran aplicar suplements per cancel·lació d'acord amb les condicions de cancel·lació, pagament (per avançat) i no show (si no us presenteu) de l'allotjament o que podries no beneficiar de la devolució de la quantitat pagada (per avançat).

 

7. Correspondència addicional

En fer una reserva, acceptes rebre un correu electrònic, que podem enviar poc abans de la data d'arribada, on trobaràs informació sobre la destinació i altres dades que siguin rellevants per la teva reserva i destinació. També acceptes rebre un correu electrònic, que podem enviar- te després de la teva estada a l'establiment, convidant-te a completar un formulari d'opinió. Consulta la nostra política de privacitat i galetes per a més informació sobre com podem posar- nos en contacte amb tu.

8. Exempció de responsabilitat

D'acord amb les limitacions establertes en aquests termes i condicions, i en la mesura que estigui permès per la llei, només ens fem responsables dels danys directes que pateixis, paguis o contreguis a causa de defectes atribuïbles a les nostres obligacions respecte als nostres serveis, fins a una quantitat total del cost total de la reserva, (ja sigui per un succés o per una sèrie de successos).

 

9. Drets de propietat intel·lectual

Si no s'indica el contrari, el programari necessari per als nostres serveis o utilitzat al nostre lloc web i els drets de propietat intel·lectual (els copyright) dels continguts i la informació, així com el material del nostre lloc web pertanyen a Villafinca, els seus proveïdors o distribuïdors.

Villafinca es reserva exclusivament la propietat de tots els drets, títol i interès a la pàgina web on el servei té disponibilitat (incloent el contingut traduït), i no tens dret a copiar, recopilar, enllaçar, publicar, promocionar, vendre, integrar, utilitzar , combinar o utilitzar el contingut (incloses les traduccions i els comentaris dels clients) o la nostra marca sense un permís per escrit el nostre.

 

10. Miscel·lània

En la mesura que ho permeti la llei, aquests termes i condicions i la prestació dels nostres serveis es regiran i interpretaran d'acord amb la legislació espanyola, i qualsevol controvèrsia que sorgeixi per aquests termes i condicions generals o pels nostres serveis es presentarà únicament davant els tribunals competents de Mallorca.

La versió original en espanyol d'aquests termes i condicions ha estat traduïda a altres idiomes. La versió traduïda és una traducció de cortesia i no oficial, per tant no es poden extreure drets de la traducció. En cas de disputa sobre el contingut o la interpretació dels termes i condicions, així com en el supòsit de conflictes, contradiccions o discrepàncies entre la versió en espanyol i la resta de versions en altres idiomes, la versió en espanyol d'aquests termes preval i és concloent en la mesura que estigui permès per la llei. Podràs consultar la versió en espanyol al nostre lloc web (seleccionant l'idioma) o demanar-nos per escrit que te la enviem.

Si alguna disposició d'aquests termes i condicions és o es converteix en invàlida o no vinculant, seguiràs estant vinculat a la resta de disposicions esmentades. Si això passés, la disposició no vàlida s'ha de complir fins al màxim permès per la llei aplicable i, en la mesura del possible, s'acceptarà un efecte similar al de les disposicions invàlides o no vinculants, d'acord amb el contingut i objecte d'aquests termes i condicions.